bedrijfsservies.nl hoe maken wij het?

Werkwijze

Van idee tot bedrukt koffieservies
U wilt uw bezoekers een smaakvol kopje koffie of thee serveren. Uit ons assortiment serviezen en glazen hebt u een keuze gemaakt en u hebt een idee wat er op het servies moet komen. En dan?

Aanleveren digitaal bestand
Om uw koffiekopjes, borden, mokken en/of glazen te kunnen bedrukken hebben we een digitaal bestand nodig; het ontwerp. Dit kunt u laten verzorgen door een vormgever die bijvoorbeeld ook uw logo en huisstijl heeft ontworpen.
Wij vragen aan u een bewerkbaar eps-bestand met de bijbehorende PMS-kleuren, zodat we duidelijk voor ogen hebben wat u van ons verwacht. De door u aangeleverde digitale bestanden maakt onze reprograaf op maat voor op het door u gekozen servies.

Plakvoorbeeld en transfers
Onze reprograaf maakt een plakvoorbeeld en stuurt u hiervan een foto. Zo kunt u controleren of de maatvoering en plaatsing naar wens is.De kleuren van glazuren komen pas na het inbranden (boven 800 of 1000 graden) tot ontwikkeling en zijn niet zichtbaar in het plakmodel.
Na uw goedkeuring maken we in de drukkerij de keramische transfer. Dit is een gezeefdrukte of digitaal geprinte afbeelding op papier die nodig is om bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam op het servies of glas aan te brengen. Na het handmatig aanbrengen van de transfer op het porselein of glas van uw keuze, wordt het ingebrand in de keramische of glasoven.

Opglaze of inglaze inbranden
Door het hoge inbranden versmelt het glazuur van de bedrukking met het glazuur van het servies, bij het afkoelen vormen deze weer samen een geheel. Afhankelijk van het gekozen porselein wordt de decoratie uitgevoerd in opglazuren, of in inglazes. Hiermee wordt een optimale bescherming bereikt, zodat het servies uitermate geschikt is voor intensief gebruik zonder kwaliteitsverlies in de afbeelding.

Waar moet uw ontwerp aan voldoen?
Onze voorkeur gaat uit naar een EPS-bestand of AI-bestand. Voor full-colour bedrukking ontvangen we graag een PDF-bestand of Photoshop PSD-bestand. De resolutie moet minimaal 300 dpi zijn.

bedrijfsservies.nl evan  roadshow
Vakwerk bezit het stempel SDL cerdeco
SDL cerdeco is de merknaam van SDL Produkties. Het is de afkorting van SDL Ceramic Decorations. Keramiek zoals serviesgoed dat door ons is bedrukt krijgt deze bodemstempel met onze merknaam. Het biedt u de 3-jarige garantie op de bedrukking, en u weet dat uw bestelling is uitgevoerd door vakmensen met de juiste kennis van glas, porselein en druktechnieken met glazuren.

Vragen? Wij helpen u graag!
Neemt u bij twijfel altijd even contact met ons op. We kunnen u dan snel voorzien van de juiste informatie zodat uw bestelling geen vertraging oploopt.
Of kijk of uw vraag bij Veel gestelde vragen staat. Een goed origineel vormt tenslotte de basis van een optimaal eindresultaat.
T +31402070434

Bedrijfsservies.nl bedrukt al deze koffiekopjes in uw huisstijl met uw logo.
offerte