Bedrijfsservies.nl

voorbeelden2


[Naam geadresseerde]
[Titel]
[Bedrijf]
[Adres geadresseerde]
[Postcode en plaats geadresseerde]
Beste [naam van geadresseerde],
Wilt u uw eigen afbeelding in de cirkel plaatsen? Dit is eenvoudig. Selecteer de afbeelding en klik met de rechtermuisknop. Selecteer 'Opvulling' in het snelmenu. Kies Afbeelding... in de lijst. Navigeer op uw computer om de juiste afbeelding te krijgen. Klik op OK om de geselecteerde afbeelding in te voegen.
Nadat de afbeelding is ingevoegd, selecteert u deze opnieuw. Ga naar het menu Hulpmiddelen voor afbeeldingen. Klik op de pijl-omlaag onder 'Bijsnijden' en selecteer 'Opvulling' in de lijst. Hiermee wordt de afbeelding automatisch bijgesneden naar de afbeelding. U kunt op uw afbeelding klikken en deze naar de juiste plaats slepen.
Bent u op zoek naar een [functietitel] met:
[Getal] jaar praktische ervaring in [gebied van expertise]?
Kennis van de laatste technologie in [branche of vakgebied]?
[Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden?]
[Een passie om te leren en zijn vaardigheden te verbeteren?]
Zo ja, dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt in mijn bijgesloten cv zien dat ik voldoe aan al deze kwalificaties en meer.
Ik wil heel graag de mogelijkheden bespreken met [bedrijfsnaam]. Als u een sollicitatiegesprek wilt plannen, bel me dan op [telefoon]. Ik ben het beste bereikbaar tussen [eerste beschikbare tijdstip]en [laatste beschikbare tijdstip], maar u kunt te allen tijde een voicemailbericht achterlaten, dan zal ik u terugbellen.
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om mijn cv door te nemen. Ik ga graag in gesprek met u.

Met vriendelijke groet,

[Uw naam]
Bijlage
Naam
Hier
FUNCTIE HIER

CONTACT
TELEFOON:
678-555-0103

WEBSITE:
Hier komt de website

E-MAIL:
iemand@example.com